Bedrijfsprofiel

Van Est Metals is sinds kort gevestigd aan de Snelliusstraat in Heerhugowaard waar we de beschikking hebben over een terrein van ca. 1 ha. Wij houden ons al bijna 60 jaar bezig met het inzamelen en verwerken van allerlei soorten ijzer en metalen. Na jarenlang te hebben geopereerd onder de naam IJzer- en Metaalhandel Chiel van Est gaan we vanaf heden verder onder de naam Van Est Metals. Dit omdat Leo en Hein al jaren lang het familie bedrijf versterken. Voor u als (toekomstige) klant verandert er niets. U kunt vanzelfsprekend dezelfde kwaliteit en service verwachten, maar onder een nieuwe naam, met een nieuwe verfrissende uitstraling en nog meer professionaliteit.

Van Est Metals plaatst GRATIS containers (eventueel in uw eigen huisstijl) voor ijzer- en metaalafval; voor standaard en 'gelegenheids' partijen.
Wij hebben niet alleen in Nederland, maar ook in andere delen van Europa containers uitstaan. Voor het vervoer van deze containers hebben we de beschikking over eigen vrachtwagens. Alle benodigheden die nodig zijn bij de klussen en diensten die worden uitgevoerd zijn aanwezig. Daarnaast beschikt Van Est Metals, bij alle activiteiten, over de vereiste certificaten.

Chiel en zijn zonen Leo en Hein vormen samen een echt familiebedrijf, waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat.