Skip to main content

Certificering

Veiligheid, gezondheid en milieu

Voor ons zijn veiligheid, gezondheid en milieu uiterst belangrijke pijlers. Om hier optimaal op in te kunnen spelen hebben wij de volgende certificeringen behaald. Natuurlijk worden deze constant aangevuld en geoptimaliseerd, zodat wij altijd voldoen aan het nieuwe landelijke meldingsstelsel in het kader van de Wet Milieubeheer.

MRF Keurmerk

Dit keurmerk borgt nadrukkelijk de zorg voor veiligheid, arbo en milieu en heeft praktijk- en branchegerichte standaarden ingesteld.

ADR classificatie

De ADR classificatie certificeert ons voor het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg. Zowel nationaal als internationaal.

TUV certificaat

TUV is actief op het gebied van Productcertificatie en Veiligheidskeuringen aan machines en arbeidsmiddelen. Het beoordeelt de kwaliteitsbeheersing en IT-gerelateerde processen. Het TUV certificaat waarborgt tevens de certificatie van kennis, kunde en vaardigheden van personen met disciplines in veiligheid, gezondheid, techniek, beheer en advisering.

Vermelding VIHB-lijst

Een bedrijf mag geen bedrijfsafvalstoffen vervoeren, inzamelen of verhandelen zonder vermelding op de VIHB lijst! Om op deze lijst terecht te komen, moet een bedrijf aan alle vereisten van de registratie voldoen. En dat doen wij.

Koninklijke Metaalunie

Koninklijke Metaalunie staat garant voor een brede expertise, kennis van de branche en biedt een concrete, resultaatgerichte aanpak.

VELE BEDRIJVEN VERTROUWEN OP ONS!